fbpx Австрійскі настрої українськиї митців | Moonhauzen

Австрійскі настрої українськиї митців

Копоративний календар для страхової компанії

Календар Uniqa Life: як створити унікальний продукт у лімітований термін
Прийнято вважати, що жорсткі рамки і дедлайни заважають творчості. Однак, бувають і винятки. Таким винятковим прикладом став наш календар для страхової компанії Uniqa Life. У найкоротші терміни ми змогли сформулювати концепцію і виконати роботу. По суті, за місяць нам вдалося знайти 12 авторів і представити готовий продукт. Це була досить ризикована витівка – багато авторів, багато стилів і неможливість передбачити результат.
 

  • Процес

    Компанія «УНІКА Життя» входить до складу другої за величиною страхової групи в Австрії – UNIQA Insurance Group. Тому для календаря на 2017 рік ми отримали від клієнта загальне розуміння, що це має бути Австрія і її визначні пам'ятки, які б ілюстрували кожну сторінку. Так у нашої концепції, що визрівала, з'явився фундамент.
    Першою в голову прийшла ідея стилізувати фотографії пам'яток. Потім ми переосмислили цей момент і вирішили додати креативності, зробити проект, який запам’ятається публіці, а також створити щось цікаве для самих австрійців. Так з'явилися 12 оригінальних поглядів українських художників на неперевершене різноманіття Австрії.
    Таким чином, ми наклали на досить стандартну процедуру створення ілюстрованого календаря дещо складніше завдання. Спочатку складений нами список пам'яток був доволі значущім. Потім ми обговорили з клієнтом, які місця, на їхню думку, гідні більшої уваги. Після цього список з дюжини красивих видів Австрії запропонували нашим авторам. Ми також підібрали фотографії цих пам'яток, наприклад, з різних ракурсів, щоб художник міг зорієнтуватися в просторі і вибрати найбільш цікавий для себе варіант.